joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a fost reales secretar al Senatului

Senatorul PNL Teleorman și, totodată, președintele liberalilor din județ, Eugen Pîrvulescu a fost reales, joi, la începutul sesiunii parlamentare, în funcția de secretar în cadrul Biroului Permanent al Senatului. Liderul PNL Teleorman a mai ocupat această funcție în conducerea camerei superioare a Parlamentului și în sesiunea trecută.

Într-un mesaj postat de pagina de pe o celebră rețea de socializare, senatorul Eugen Pîrvulescu le mulțumește pentru susținere premierului Nicolae Ciucă și secretarului general al PNL Lucian Bode.

Astăzi, la începutul noii sesiuni parlamentare, colegii au decis să îmi acorde un nou vot de încredere pentru funcția de Secretar în Biroul Permanent al Senatului.
Le mulțumesc și pe această cale premierului Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general al Partidului Național Liberal, Lucian Bode și tuturor colegilor senatori care m-au susținut.
Îi asigur pe toți cei care au avut încredere în mine că îmi voi îndeplini obligațiile cu aceeași seriozitate ca până acum”, a spus Eugen Pîrvulescu.

topul săptămânii