20.5 C
Alexandria
joi, octombrie 6, 2022

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a fost reales secretar al Senatului

Senatorul PNL Teleorman și, totodată, președintele liberalilor din județ, Eugen Pîrvulescu a fost reales, joi, la începutul sesiunii parlamentare, în funcția de secretar în cadrul Biroului Permanent al Senatului. Liderul PNL Teleorman a mai ocupat această funcție în conducerea camerei superioare a Parlamentului și în sesiunea trecută.

Într-un mesaj postat de pagina de pe o celebră rețea de socializare, senatorul Eugen Pîrvulescu le mulțumește pentru susținere premierului Nicolae Ciucă și secretarului general al PNL Lucian Bode.

Astăzi, la începutul noii sesiuni parlamentare, colegii au decis să îmi acorde un nou vot de încredere pentru funcția de Secretar în Biroul Permanent al Senatului.
Le mulțumesc și pe această cale premierului Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general al Partidului Național Liberal, Lucian Bode și tuturor colegilor senatori care m-au susținut.
Îi asigur pe toți cei care au avut încredere în mine că îmi voi îndeplini obligațiile cu aceeași seriozitate ca până acum”, a spus Eugen Pîrvulescu.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE