vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu : Adrian Gîdea îi minte pe teleormăneni

,,PSD Teleorman a ieșit la atac, după ce consilierii județeni s-au opus ,,decimării” banului public pe interese de partid.

Președintele CJ Teleorman, Adrian Gîdea, printr-o nouă manipulare, marca PSD, acuză consilierii liberali de respingerea proiectelor propuse de el, în varianta care servește clientelei PSD, după ce le-a trimis pe repede înainte, sperând că interesele de partid vor trece neobservate.

Ceea ce nu spune Adrian Gîdea este faptul că bugetul județului Teleorman, care cuprindea 1500 de pagini, a fost ,,strecurat’’ pe ordinea de zi și trimis consilierilor PNL la sfârșitul programului. Prin urmare, nu a existat timp suficient pentru o verificare corectă a împărțirii banului public din fondul județului.

Consilierii liberali s-au săturat de decizii importante luate iresponsabil de PSD, pe modelul predecesorilor lor, cunoscut ca ,,Noaptea ca hoții!’’

,,Pentru prima dată, după 30 de ani, bugetul va fi împărțit corect, echitabil, în funcție de proiectele localităților care au nevoie urgentă de dezvoltare, iar bugetele instituțiilor subordonate nu vor mai putea cheltui banii doar pe consum, ci banul public va trebui să se regăsească în serviciile publice, astfel încât să lucreze în slujba cetățeanului, nu în slujba PSD Teleorman”, au declarat consilierii liberali, prin vocea liderului Florin Titirișcă.

Adrian Gîdea îi mai acuză pe consilierii PNL de faptul că au blocat activitatea spitalelor.

,,Nimic mai fals!’’ spun liberalii. Toate proiectele privind buna desfășurare a activității Spitalelor Județean și TBC au fost aprobate, inclusiv promovarea cadrelor medicale. ,,Nu vom fi de acord ca un post de asistent medical sau de economist într-un spital să fie transformat în îngrijitor ,,în curte’’ la spitalul TBC, cu scopul de a hrăni gura PSD-ului, în timp ce spitalul se află în criză de personal’’, a declarat Titirișcă.

,,Avem nevoie de dezvoltare în Teleorman, mai mult decât au alte județe, motiv pentru care vom avea grijă ca bugetul județului să ajungă și în localitățile care au de bani pentru proiecte, nu doar în cele cu siglă roșie la intrare.

Prin urmare, îl sfătuiesc pe Adrian Gîdea să înceteze cu smiorcăielile către presă și către șefii lui de la București și să înțeleagă că rezolvarea vine de la Teleorman, bugetul nu este al lui, pe persoană fizică, iar el trebuie să învețe să accepte la masa deciziilor majoritatea, care, în momentul de față, nu îi mai aparține’’, a transmis Președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu

topul săptămânii