marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

La Alexandria, mașinile parcate neregulamentar se ridică în maxim 10 minute, dacă blochează accesul în vila adminsitratorului orașului

La Alexandria, mașinile parcate neregulamentar se ridică în maxim 10 minute, dacă blochează accesul în vila adminsitratorului orașului. Dacă ocupă alte parcări plătite, le ridică cei care au parcat…când vor ei.

În Alexandria există de ani de zile o macara de ridicat mașini parcate neregulamentar. Ea există, dar nu prea. Adică a ridicat câteva mașini pe care le numeri pe degete, și asta doar dacă erau abandonate.


Când e vorba de mașini care blochează trotuarul, intersecțiile, trecerile de pietoni, sau chiar alte mașini, macaraua primăriei parcă intră în pământ.


În schimb, când o mașină parcheza pe accesul în vila administratorului orașului, este desfășurare de forțe: poliția locală blochează toată circulația, iar macaraua, la ordinul express al lui Fane Tabacitu, ridică mașina cu pricina în 5 minute.


Cu toate acestea, administratorul orașului, cel care, teoretic, ar fi trebuit să aibă vreo nevoie urgență de acces, dispare cum a apărut. Îi era rănit doar orgoliul, neavând nevoie nici să iasă, nici să intre din curtea violului său.


Mașina care a fost parcată în dreptul mini-castelului a dispărut de acolo în circa 10 minute, fără nicio procedura specială de sigilare sau proces verbal de ridicare.
Colac peste pupăză, nici măcăr nu există un semn de oprire interzisă în zona de acces în curtea proprietatii cu pricina.


În schimb, dacă locurile de parcare pentru care alexandrinenii plătesc sume deloc de neglijat sunt ocupate, polițiștii locali, de cele mai multe ori, ridică din umeri și le spun să parcheze în alt loc, până se eliberează. Și mai dau și o amendă, că să fie bani la bugetul local, însă de eliberat locul de parcare, canci.


Când vine vorba însă de mai marii orașului, vin „trupele speciale” și saltă mașina cât ai zice peste, deși este parcată în domeniul public, pe partea carosabilă.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii