vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Primarul de la Lunca a ajuns la spital, după ce și-a luat o lopată peste gură de la un localnic cunoscut cu probleme psihice

Primarul de la Lunca a ajuns la un spital din București, după ce un bărbat din localitate, cunoscut cu probleme pishice, i-a dat o lopată peste gură.

Potrivit martorilor, tot balamucul ar fi început după ce primarul ar fi mers să-i ceară acestuia explicații, referitor la faptul că ar fi blocat un drum cu niște tomberoane.

Enervat de atitudinea primarului care, spun martorii, ar fi vrut să și filmeze conversația, bărbatul ar fi pus mâna pe o loptată, cu care l-a lovit pe edil peste față.Ulterior, agresorul s-a făcut nevăzut, fiind găsit de oamenii legii la câteva ore distanță.

Mai exact, acesta a fost dat de gol de fumul ieșit de la focul pe care l-a făcut într-o pădurice, pentru a se încălzi, după ce ar fi stat preț de câteva ore bune în zona râului Sâi, încercând să se ascundă.

La fața locului au venit polițiști de la trupele speciale care au intervenit, i-au încătușat pe bărbat si transportat la Spitalul de Psihiatrie Poroschia.

IPJ TELEORMAN:

La data de 5 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Lunca, județul Teleorman depre faptul că ar fi fost agresat de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate.

Deplasați la fața locului polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Lunca au constatat faptul că, în jurul orelor 09:30, ar fi avut loc un conflict între cei doi bărbați, moment în care, bărbatul în vârstă de 49 de ani ar fi devenit violent si l-ar fi agresat și amenințat pe bărbatul în vârstă de 52 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost internat nevoluntar.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

topul săptămânii