joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Principalul suspect în cazul crimei de la Măgura s-a sinucis în arestul poliției Teleorman

Caz şocant în arestul poliției Teleorman. Bărbatul, care a fost găsit decedat în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție era acuzat de omor.

Alerta că un deținut a fost găsit mort a fost dată până în orele prânzului, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță.

Intervenția rapidă, însă chiar dacă a fost resuscitat mai bine de 45 de minute, personalul medical a constat decesul. Poliția Județeană confirmă incidentul și spune că este vorba de un bărbat de 54 de ani „pe numele căruia exista emisă o măsura privativă de libertate din data de 15.12.2020, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

În cauză, a fost constituită o echipa de cercetare ccomplexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului”.

Nu era la prima încercare de a se sinucide

Mai exact, am aflat de la procurorul de caz, Florin Oancea faptul că omul nu era la prima tentativă de suicid. După crima odioasă pe care a comis-o în luna noiembrie 2020, atunci când a omorât în bătaie o bătrână, bărbatul a încercat să își ia viața, în momentul în care i-a văzut pe polițiști la poarta lui.

În această dimineață, fusese din nou audiat de procurorul cazului femeii omorâte și, recunoscuse, într-un final, fapta. Florin Oancea mai spune că probabil avea remușcări.

CITESTE SI: VIDEO | Femeie ucisa cu bestialitate in localitatea Magura

Ce este cel mai șocant este modalitatea cum a ales să-și pună capăt zilelor.

Anchetatorii ne spun că în celula sa, „camera 2”, așa cum o numesc oamenii legii în comunicatul de presă, după ce a primit masa de prânz, a rupt lingura și și-a introdus-o în gât, secționându-și aorta.

Bărbatul nu le-a dat niciun semn anchetatorilor că ar avea de gând să se sinucidă. Cazul este cercetat în continuare de procurori, urmând ca mâine să i se efectueze autopsia.

topul săptămânii