joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Prins în FLAGRANT când încerca să dea mită polițiștilor din Roșiorii de Vede

Un bărbat care conducerea un autoturism având dreptul de conducere suspendat a fost prins, duminică noapte, în flagrant, în timp ce încerca să obțină indulgența polițiștilor, contra sumei de 1.000 de euro. Polițiștii au refuzat categoric oferta și au sesizat situația la D.G.A..

Astfel, în noaptea de 19 iulie 2020, în jurul orei 02:00, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a unui bărbat în timp ce oferea suma de 1000 euro către 3 polițiști din cadrul Poliției municipiului Roșiorii de Vede – Biroul Poliției Rutiere.

În fapt, bărbatul fusese depistat în timp ce conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat, sens în care a fost condus la sediul Poliției municipiului Roșiorii de Vede, unde a oferit celor 2 polițiști din echipajul de poliție rutieră care l-a depistat, precum și adjunctului șefului de poliție, o sumă de bani pentru a nu i se întocmi dosar penal.

Persoanei în cauză i s-a adus la cunoștință calitatea de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive față de inculpat reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

topul săptămânii