8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Profanatori de morminte, prinși în timp ce încercau să dea lovitura într-un cimitir din Drăgănești Vlașca

Doi bărbați, de 32 ani și 39 ani, din localitățile Botoroaga și Băbăița, au fost prinși, sâmbătă noapte, în timp ce forțau ușa unui cavou dintr-un cimitir din Drăgănești Vlașca, a anunțat IPJ Teleorman.

Cei doi s-au ales cu dosar penal și au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 23.30, un bărbat din localitate a sunat la 112 pentru a anunța că se aude zgomot la un cavou din cimitirul situat în extravilanul satului Văceni.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au surprins în flagrant doi bărbați, cu vârste de 32 ani și 39 ani, din localitățile Botoroaga și Băbăița, care încercau să forțeze ușa de acces a cavoului, cu scopul de a pătrunde în interior și a sustrage bunuri.


În cauză a fost întocmit dosar penal și s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore față de cei doi bărbați, urmând a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE