16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Profanatori de morminte, prinși în timp ce încercau să dea lovitura într-un cimitir din Drăgănești Vlașca

Doi bărbați, de 32 ani și 39 ani, din localitățile Botoroaga și Băbăița, au fost prinși, sâmbătă noapte, în timp ce forțau ușa unui cavou dintr-un cimitir din Drăgănești Vlașca, a anunțat IPJ Teleorman.

Cei doi s-au ales cu dosar penal și au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 23.30, un bărbat din localitate a sunat la 112 pentru a anunța că se aude zgomot la un cavou din cimitirul situat în extravilanul satului Văceni.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au surprins în flagrant doi bărbați, cu vârste de 32 ani și 39 ani, din localitățile Botoroaga și Băbăița, care încercau să forțeze ușa de acces a cavoului, cu scopul de a pătrunde în interior și a sustrage bunuri.


În cauză a fost întocmit dosar penal și s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore față de cei doi bărbați, urmând a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE