joi, martie 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Profesorul Beliș: Înclin să cred că acest virus a fost creat în laborator. Mă intrigă această evoluție acută și greu de stăpânit

Profesorul Vladimir Beliș, medic român, membru de onoare al Academiei Române din 2016 și fostul director al Institutului Național de Medicină Legală, înclină să creadă că acest virus a fost creat în laborator.

Medicul Vladimir Beliș, deși a mărturisit că nu se bazează pe date certe, e de părere că infecția cu COVID-19 a fost prelucrată în laborator.

„Aici nu pot răspunde, dar pot să-mi dau o părere. Date fiind evoluția chimică și variațiile genetice pe care le suferă acest virus, înclin mai degrabă să cred că este prelucrare de laborator. Înclin. Fără să am nicio dată certă. Sunt niște elemente care diferențiază foarte mult toate epidemiile date de virus cu cel de acum. Care a fost scopul pentru care a fost creat sau pur și simplu ceva experimental, urmat de o scăpare din laborator, asta ar fi un scenariu plauzibil pentru mine.

Mă intrigă această evoluție acută și greu de stăpânit, în pofida unor cercetări destul de intense care se fac pe plan mondial. Și al doilea este faptul că formele clinice sunt atât de diverse. Adică sunt forme asimptomatice, ceea ce nu e chiar ușor de observat în natură, forme medii și forme foarte grave, care afectează diverse organe”.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii