1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Recidivist, săltat de oamenii legii după ce a făcut scandal într-un supermarket din Alexandria

Un bărbat din Alexandria, cunoscut ca fiind certat cu legea, a fost săltat, sâmbătă de oamenii legii, după ce a provocat un scandal într-un supermarket de pe strada Cuza Vodă din Alexandria.

Mai mult, înainte de a fi urcat în mașina poliției, in buzunarul acestuia a fost găsită o armă albă.

Potrivit martorilor, incidentul a pornit de la faptul că scandalagiul a intrat în supermaket, de unde ar fi vrut să iasă cu o pungă plină de cumpărături, fără să le și plătească.

Atunci când vânzătoarele i-au spus că, evident, acest lucru nu este posibil, bărbatului i-a sărit țandăra și a început să amenințe în dreapta și în stânga.

Paznicii au apăsat butonul de panică și au încercat să țină situația sub control, până la sosirea forțelor de ordine.
La fața locului și-au făcut apariția două echipaje de poliție, oamenii legii imobilizându-l pe recalcitrant, care s-a arătat deranjat de faptul că trebuie să stea în autospeciala de poliție unde, spunea acesta, este foarte cald.

Cel mai probabil, în colecția de dosare penale deținute de bărbat, se va mai adăuga unul, în urma incidentului de sâmbătă.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE