marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO | O depășire neregulamentară putea duce la o tragedie, la Poroschia

Un tânăr de 27 de ani, din Țigănești, a ajuns la spital, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost implicat într-un accident rutier pe raza localității Poroschia.

Martorii spun că tânărul se deplasa cu mașina personală pe DN51, iar o altă mașină care circula în același sens de mers, mai exact către Alexandria, s-a angajat în depășire pe linie continuă, iar în timp ce era în depășire din sens opus a apărut o altă mașină, ce se deplasa regulamentar.

Astfel, spun martorii, șoferul care se angajase în depășirea neregulamentară a forțat intrarea pe banda sa de mers, moment în care șoferul mașinii pe care acesta o depășea a pierdut controlul volanului, a lovit două podiști, a mers târâș câteva zeci de metri, până s-a oprit pe o parte, pe marginea drumului.

În urma accidentului, tânărul care a pierdut controlul volanului a fost transportat la spital, pentru îngrijrii medicale.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii