marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

La un pas de tragedie la o piscina din Alexandria: un copil de 9 ani a fost aspirat de pompa de apa.

S-a intamplat ziua trecuta in Alexandria, la o piscina publica din Alexandria, dupa cursurile de inot. Mai multi copii au ramas in apa, in asteptarea parintelui care sa ii preia, caci parintii fac cu randul la preluarea micutilor,iar un baietel de 9 ani, pe cand se juca, a fost aspirat de pompa de recilcurare a apei, care l-a tras practic cu fundul sub apa.

Incidentul a fost observat de un alt copil, care a sarit sa-l ajute pe baietelul care se smucea disperat sub apa.

Evenimentul s-a petrecut intrucat sita de protectie, care ar fi trebuit sa previna astfel de lucruri, nu mai era acolo.

Mama baiatului, care s-a prezentat la medicina legala sa scoata un certificat medicolegal, ne-a declarat:

„S-au jucat, a fost aspirat in zona fesiera, fesele sunt negre, el cand s-a prins acolo s-a smucit, pentru ca e o forta foarte puternica pentru varsta lui, si a simtit o durere puternica, ca o trosnitura in piept, ca si cum s-ar fi fisurat coaste, sau sternul”

„Am inebunit, m-am socat cand am vazut cum era, era vorba de fractiuni de secunda, putea sa moara, sa se inece, avea un metru de apa deasupra lui”

Aceasta se arata deranjata si de faptul ca nu a anuntat-o nimeni de eveniment, si ca cel mic nici nu a fost dus la spital si nici politia anuntata, ci un „paznic” din cadrul complexului care detine piscina l-a tratat pe cel mic cu…unguent de galbenele, desi, conform spuselor mamei, fesele ii sunt aproape tumefiate.

Reprezentanti ai complexului, ne declara, insa, sub anonimat, ca este vorba de un „incident minor”, ca copilul „doar s-a jucat putin”, ca nu are „mare lucru”, ca doar „a fost un pic tras” de pompa, si ca sita nu era acolo de maxim o zi, ca altfel ar fi observat-o vreun angajat la curatarea piscinei.

Una peste alta, parintii copilului declara ca dupa ce vor primi rezultatele investigatiei medico-legale se vor hotari ce vor face mai departe, daca vor depune sau nu plangere la politie cu privire la cele intamplate.

topul săptămânii