joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Pus sa-si stranga rahatul si sa-l arunce la cos!

Un individ din Alexandria s-a trezit ziua in amiaza mare ca are probleme de natura fiziologica ce nu necesitau…amanare.

Asa ca acesta s-a indreptat grabit catre WC-ul public situat in parcul central din Alexandria, dar, stupoare! Era trecut de orele 16, prin urmare acesta era inchis, vinerea fiind si zi…scurta pentru bugetari.

Singurii ramasi la program normal sunt politistii locali, care l-au surprins pe indivd cu pantalonii in vine, langa copacul din spatele WC-ului public din Alexandria.

Cum contraventia a fost depistata in flagrant de oamenii legii, iar probele erau zdrobitoare, atat vizual cat si olfactiv, cei doi politisti locali au luat imediat masuri.

Politistul local Armando, care a devenit cunoscut drept „politistul cu marul”, dupa ce a legitimat un tanar care manca un mar pe strada, pentru ca nu purta masca, a intervenit prompt si la „potcovit” pe cacacios cu o amenda, nu inainte insa de a-l pune sa-si stranga propria mizerie si sa o arunce la cosul de gunoi.

Pentru a nu exista probleme la semnarea procesului verbal, contravenientul cu probleme stomacale a strans mizeria ajutandu-se de niste crengute gasite prin parc.

La final, usurat de situatie, dar si de cateva sute de ron amenda, acesta a primit procesul verbal si a plecat de mana cu prietena lui, celebra Zoita, catre un alt parc, unde sa isi petrecea vineri seara ceva mai… constructiv.

topul săptămânii