9,185FaniÎmi place
9.9 C
Alexandria

Senator Eugen Pîrvulescu-declarație de presă: Domnule Borș, nu știu cine sunteți, dar v-ați dat autogol din foarfecă!

Flagrant in Alexandria.

Fii la curent cu știrile din Teleorman.

Paul Nanian

REPOTER - TEL: 0767.999984

De interes

Augustin Zegrean: Noile restricții decise de Guvern pentru nevaccinați sunt în afara...

Ultimele măsuri decise de Guvern prin hotărâre fie că este vorba de introducerea certificatului verde COVID-19, fie permiterea circulației...

În timp ce Drăgușin face poze la tufișuri, cu titulatura hastagistă „Alexandria...

În timp ce Drăgușin face poze la tufișuri, cu titulatura hastagistă "Alexandria Verde", peste 100 de copaci au fost...

O mamă și doi copii răniți după ce maşina în care se...

Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, la ora 22.01, pe DJ 503, pe raza localității Moșteni. La fața locului s-au...

Rata de infectare a crescut la 1,82 la mia de locuitori în...

Conform ultimelor date publicate astăzi, 20 septembrie 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, rata de infectare în...

O femeie din Măgura a pus pe jar autoritățile: a intervenit inclusiv...

O femeie din Măgura a pus pe jar autoritățile: a intervenit inclusiv elicopterul MAI Femeia în vârstă de 32 de...

Se întâmplă în Teleorman! Un echipaj de la Ambulanță a transportat victima...

Un bătrân din localitatea Dobrotești, județul Teleorman, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, după ce a...

Observ în spațiul public un atac furibund la adresa mea și a primarilor liberali, în ultima perioadă, din partea membrilor PSD, pentru că mi-am „permis” să am o întrevedere cu premierul României, Florin Cîțu, la care au participat și primarii liberali din județul nostru.

Discuțiile au fost deschise, fiecare primar a vorbit despre proiectele sale și despre fondurile necesare investițiilor promise în campania electorală.

Pentru acest „păcat”, un politician din PSD Teleorman, „tovarășul” Borș, înțelege să lanseze atacuri în spațiul public la adresa noastră, după ce a tăcut, pe toate planurile, aproape un an de zile.

De la ultima campanie electorală, nu a mai auzit nimeni de acest „apărător al dreptății”. S-a plimbat atunci vreo două săptămâni prin județ, a făcut câteva poze „în mijlocul oamenilor” și cam atât.

Domnule Borș, eu vă înțeleg supărarea și teama că veți deveni istorie în Teleorman, imediat ce oamenii se vor convinge că investițiile promise de noi se vor realiza. Dar, înainte de a vă manifesta frustrările în spațiul public, jignind și blamând faptul că premierul României va aloca fonduri județului nostru, ar trebui să vă gândiți la cetățenii pe care partidul dumneavoastră i-a ținut săraci și umili, zeci de ani. Nu credeți?

V-a deranjat demersul meu? Nu vă oprește nimeni să procedați la fel. Adunați primarii PSD și mergeți cu proiectele la Guvern. Cu siguranță, dacă aveți un plan măreț pentru dezvoltarea localităților, premierul îl va lua în considerare.

Dacă tot v-ați trezit vorbind, poate reușiți să faceți ceva concret pentru județ, împreună cu colegii, că de bătut câmpii pe Facebook s-a săturat toată lumea.

Ați avut zeci de ani la dispoziție pentru a arăta că și Teleormanul se poate dezvolta, dar nu ați făcut nimic. Acum de pe ce poziție aveți păreri?

Închei prin a vă anunța că, indiferent de piedici, voi face totul pentru a le arăta cetățenilor din Teleorman că se poate trăi și altfel, nu doar în sărăcie și teamă.

Totodată, vă aștept cu opinii despre investiții, la sfârșitul mandatului meu.

Până atunci, însă, vă reamintesc că aveți primari în toate orașele și municipiile din Teleorman, de mai multe mandate, de ale căror „realizări” se împiedică cetățenii, în fiecare zi.

Consumați-vă energia cerându-le să se apuce de treabă, că de păreri pe site-urile de socializare și poze cu panseluțe s-au cam săturat oamenii.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Alte articole interesante
Alexandria
cer fragmentat
9.9 ° C
9.9 °
9.9 °
58 %
3.9kmh
64 %
vin
25 °
sâm
27 °
Dum
29 °
lun
29 °
mar
19 °

O mamă și doi copii răniți după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac căzut pe DJ 503, la Moșteni

Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, la ora 22.01, pe DJ 503, pe raza localității Moșteni. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri,...

Covid 19

Romania
1,172,981
Cazuri confirmate
Updated on September 24, 2021 4:11 am
46,637
Cazuri active
Updated on September 24, 2021 4:11 am
35,964
Decese
Updated on September 24, 2021 4:11 am

Alte articole