7.6 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Senator Eugen Pîrvulescu-declarație de presă: Domnule Borș, nu știu cine sunteți, dar v-ați dat autogol din foarfecă!

Observ în spațiul public un atac furibund la adresa mea și a primarilor liberali, în ultima perioadă, din partea membrilor PSD, pentru că mi-am „permis” să am o întrevedere cu premierul României, Florin Cîțu, la care au participat și primarii liberali din județul nostru.

Discuțiile au fost deschise, fiecare primar a vorbit despre proiectele sale și despre fondurile necesare investițiilor promise în campania electorală.

Pentru acest „păcat”, un politician din PSD Teleorman, „tovarășul” Borș, înțelege să lanseze atacuri în spațiul public la adresa noastră, după ce a tăcut, pe toate planurile, aproape un an de zile.

De la ultima campanie electorală, nu a mai auzit nimeni de acest „apărător al dreptății”. S-a plimbat atunci vreo două săptămâni prin județ, a făcut câteva poze „în mijlocul oamenilor” și cam atât.

Domnule Borș, eu vă înțeleg supărarea și teama că veți deveni istorie în Teleorman, imediat ce oamenii se vor convinge că investițiile promise de noi se vor realiza. Dar, înainte de a vă manifesta frustrările în spațiul public, jignind și blamând faptul că premierul României va aloca fonduri județului nostru, ar trebui să vă gândiți la cetățenii pe care partidul dumneavoastră i-a ținut săraci și umili, zeci de ani. Nu credeți?

V-a deranjat demersul meu? Nu vă oprește nimeni să procedați la fel. Adunați primarii PSD și mergeți cu proiectele la Guvern. Cu siguranță, dacă aveți un plan măreț pentru dezvoltarea localităților, premierul îl va lua în considerare.

Dacă tot v-ați trezit vorbind, poate reușiți să faceți ceva concret pentru județ, împreună cu colegii, că de bătut câmpii pe Facebook s-a săturat toată lumea.

Ați avut zeci de ani la dispoziție pentru a arăta că și Teleormanul se poate dezvolta, dar nu ați făcut nimic. Acum de pe ce poziție aveți păreri?

Închei prin a vă anunța că, indiferent de piedici, voi face totul pentru a le arăta cetățenilor din Teleorman că se poate trăi și altfel, nu doar în sărăcie și teamă.

Totodată, vă aștept cu opinii despre investiții, la sfârșitul mandatului meu.

Până atunci, însă, vă reamintesc că aveți primari în toate orașele și municipiile din Teleorman, de mai multe mandate, de ale căror „realizări” se împiedică cetățenii, în fiecare zi.

Consumați-vă energia cerându-le să se apuce de treabă, că de păreri pe site-urile de socializare și poze cu panseluțe s-au cam săturat oamenii.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE