vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Reținut de oamenii legii, după ce a fost prins în trafic băut și cu permisul suspendat

Un bărbat de 47 de ani, din Turnu Măgurele, a fost reținut de oamenii legii după ce a fost depistat în trafic băut și cu permisul de conducere suspendat. Ulterior, turneanul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit IPJ Teleorman, luni seară, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele l-au depistat pe bărbatul de vârstă de 47 de ani, din Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”.

topul săptămânii