34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Rezultatele testelor rapide au fost fals pozitive pentru femeia din Mârzănești și bebelușui său

Testele RT-PCR contrazic rezultatele testului rapid în cazul femeii din satul Teleormanu, comuna Mârzănești, și bebelușului acesteia.

Autoritățile au primit, vineri, rezultatele testului RT-PCR pentru femeie și bebelușul său, ambele negative, deși rezutaltul testului rapid a fost unul pozitiv atât pentru tânără, cât și pentru micuț.

Cei doi se vor întoarce acasă, la Mârzănești, cel mai probabil, în funcție de evoluția arsurii de gradul 2, care l-a dus pe micuț la Spitalul Județean, marți seară.

Femeia și bebelușul au ajuns, marți seară, la Spitalul Județean Alexandria, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță, ulterior fiind transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde au și fost testați pentru coronavirus, iar testele rapide au ieșit pozitive.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE