24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Teleorman: 25 de cadre medicale de la Spitalul Caritas, izolate la domiciliu

După ce 13 cadre medicale de la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, dintre care 12 de la Secția de boli infecțioase și unul de la Laborator, au fost confirmate pozitiv la COVID-19, alte 25 de cadre medicale, care au intrat în contact cu acestea, au fost testate vineri, 10 aprilie, și sunt în izolare la domiciliu, transmite Direcția de Sănătate Publică Teleorman.

Cadrele medicale confirmate pozitiv sunt, în prezent, internate, iar la Spitalul Caritas a fost demarată o amplă anchetă epidemiologică.

„Referitor la situația de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, Direcția de Sănătate Publică Teleorman precizează faptul că, la nivelul acestei unități sanitare, au fost înregistrate 13 cadre medicale cu rezultat pozitiv COVID-19 (12 de la secția Boli infecțioase și un cadru medical de la Laborator). Aceste persoane sunt în prezent internate. Ancheta epidemiologică a fost demarată cu celeritate și este în prezent în desfășurare. Până la acest moment, au fost identificare alte 25 de cadre medicale ca fiind contacți direcți ai cazurilor confirmate pozitiv. Pentru acestea, DSP Teleorman a decis recoltarea probelor astăzi, 10 aprilie a.c., și s-a dispus măsura izolării.”, a transmis, vineri,  Direcția de Sănătate Publică.

Primul caz de infecție cu coronavirus în rândul personalului de la Spitalul Caritas a fost confirmat, marți, când asistenta șefă a Secției de boli infecțioase a primit rezultatul testului, unul pozitiv. Joi seară, autoritățile județene au primit rezultate pozitive pentru alte 12 cadre medicale de pe aceeași secție.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE