27.6 C
Alexandria
joi, iunie 30, 2022

S-a oprit cu mașina în gard după ce “drumul expres” s-a terminat brusc

“Jumătate de bandă pe dreapta, jumătate de bandă pe stânga” putea să o coste viața pe o tânără șoferiță care nu a știut că varianta îmbunătățită a Drumului European Alexandria – București, la ieșire din municipiul de județ, are nici 3 km.


Pentru că ieșirea din segmentul de drum cu o bandă jumate pe sens nu este semnalizată în niciun fel, tânăra șoferiță s-a trezit brusc că se termină șoseaua, a pierdut controlul volanului, mașina pe care aceasta o conducea a părăsit partea carosabilă, unul dintre cauciucuri a explodat, în cele din urma mașina ajungând într-un gard.


Autoturismul s-a făcut praf, dar din fericire tânăra nu a pățit nimic. Cel mai probabil, situația nu era aceeași dacă tânăra nu reușea să evite la limită impactul cu alte două mașini.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE