20.7 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Bai esti nebun,bai esti prost?!

Angajații unui supermarket din centrul Alexandriei au găsit o metodă cel puțin inedită de a elibera calea de acces în depozit, pe care un șofer s-a gândit să o blocheze cu mașina din dotare.

Șofer care, dacă nu avea orbul găinilor, precis n-a prea trecut pe la școală, în sens contrar ar fi știut să citească plăcuța pe care scrie cu litere cât China – “Vă rugăm nu parcați, zonă de aprovizionare!” Evident, mai probabilă pare varianta în care omul este foarte certat cu bunul simț.


Așadar, după ce și-a parcat mașina unde nu avea voie, omul nu a lăsat nici vreun număr de telefon în parbriz, prin urmare TIR-ul care venise cu marfa s-a oprit la intarea în depozit, iar angajații supermarketului au așteptat să apară șoferul.

La fața locului au ajuns și polițiștii locali, dar nu au avut nici ei succes. Ia șoferul de unde nu e…

Și, pentru că TIR-ul nu putea să aștepte toată noaptea după un om certat cu regulile, angajații supermarketului au adus o liză electrică cu care au ridicat pur si simplu mașina și au mutat-o din ușa depozitului, astfel încât să-și poată face treaba.


După aproximativ 10 minute a apărut în peisaj și șoferul mașinii, suprins nevoie mare că autoturismul nu mai era acolo unde îl lăsase.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE