7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Bai esti nebun,bai esti prost?!

Angajații unui supermarket din centrul Alexandriei au găsit o metodă cel puțin inedită de a elibera calea de acces în depozit, pe care un șofer s-a gândit să o blocheze cu mașina din dotare.

Șofer care, dacă nu avea orbul găinilor, precis n-a prea trecut pe la școală, în sens contrar ar fi știut să citească plăcuța pe care scrie cu litere cât China – “Vă rugăm nu parcați, zonă de aprovizionare!” Evident, mai probabilă pare varianta în care omul este foarte certat cu bunul simț.


Așadar, după ce și-a parcat mașina unde nu avea voie, omul nu a lăsat nici vreun număr de telefon în parbriz, prin urmare TIR-ul care venise cu marfa s-a oprit la intarea în depozit, iar angajații supermarketului au așteptat să apară șoferul.

La fața locului au ajuns și polițiștii locali, dar nu au avut nici ei succes. Ia șoferul de unde nu e…

Și, pentru că TIR-ul nu putea să aștepte toată noaptea după un om certat cu regulile, angajații supermarketului au adus o liză electrică cu care au ridicat pur si simplu mașina și au mutat-o din ușa depozitului, astfel încât să-și poată face treaba.


După aproximativ 10 minute a apărut în peisaj și șoferul mașinii, suprins nevoie mare că autoturismul nu mai era acolo unde îl lăsase.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE