marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

SAJ Teleorman: Cinci persoane găsite decedate la final de săptămână; 33 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

433 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 14 – 17 octombrie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 78 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 55, au fost pentru dureri abdominale și de spate.

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 33 de apeluri au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, în timp ce 31 de apeluri au fost pentru cefalee.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 7 la număr, și nici cazurile psihiatrice – 13 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, o persoană a încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la trei evenimente rutiere, din care au rezultat patru victime, dintre care trei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În schimb, în intervalul menționat, pentru cinci persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 53 și 91 de ani, Răsmirești, Turnu Măgurele, Valea Părului, Buzescu și Conțești, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

topul săptămânii