7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

SAJ Teleorman: Cinci persoane găsite decedate la final de săptămână; 33 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

433 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 14 – 17 octombrie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 78 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 55, au fost pentru dureri abdominale și de spate.

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 33 de apeluri au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, în timp ce 31 de apeluri au fost pentru cefalee.

N-au lipsit nici intoxicațiile – 7 la număr, și nici cazurile psihiatrice – 13 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, o persoană a încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la trei evenimente rutiere, din care au rezultat patru victime, dintre care trei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În schimb, în intervalul menționat, pentru cinci persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 53 și 91 de ani, Răsmirești, Turnu Măgurele, Valea Părului, Buzescu și Conțești, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE