joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Iluminat de Crăciun – cum să iluminezi grădina și casa

Moș Crăciun, oameni de zăpadă, ghirlande și alte decorațiuni în aer liber, amestecă-ți dorințele pentru a-ți face grădina luminoasă pentru sărbătorile de Crăciun. Decorează brazi artificiali de Crăciun în aer liber, instalează personaje luminoase sau gonflabile sau chiar un proiector de Crăciun în aer liber pentru fațade sau ferestre… orice este posibil!

Este atât de plăcut să descoperi case luminate când soarele apune la sfârșitul zilei. Trebuie respectate însă câteva reguli pentru a nu încărca prea mult decorul de Crăciun. Îți poți alege ghirlandele pentru brazii artificiali și alte fantezii în funcție de ceea ce ai în gradina ta.

Decoratiuni de Craciun usor de montat

Trebuie luate în considerare constrângerile de instalare ale decorațiunii de Crăciun. Există multe accesorii decorative pe care le poți instala fără a fi nevoie să te cățări pe acoperiș sau să te cățări în copaci.

Diferitele tipuri de decorațiuni

  • Iluminează culoarele

Este modalitatea simplă și economică de a-ți face grădina luminoasă și atractivă. Există mai multe dimensiuni, forme și putere. Prețurile lor variază foarte mult.

  • Proiector colorat: fațade de toate culorile

Este de fapt un proiector clasic, solar sau nu, pe care se poate pune un filtru de culoare. Galben, verde, albastru sau roz. Îl poți asorta cu decorul tău de Crăciun.

  • Proiector de fațadă: mii de fulgi de zăpadă

Este dispozitivul la modă și decorul numărul unu de Crăciun. Sunt disponibile mai multe modele de proiectoare, de la cele mai clasice puncte de lumină colorate proiectante până la cele mai originale cu Moș Crăciun, fulgi sau chiar oameni de zăpadă. Instalarea unui proiector de Crăciun de exterior evită suspendarea ghirlandelor și permite o decorare optimă cu un singur dispozitiv.

  • Ghirlande

Acestea sunt cele mai comune decorațiuni de Crăciun. De la cele mai clasice la cele mai sofisticate, există o gamă largă de modele, culori și prețuri. Preferă ghirlandele luminoase cu LED pentru un stil modern. Poți decora o balustradă, să faci o perdea luminoasă sau sa le pui în brazi artificiali. Pentru un efect înghețat, ghirlanda de stalactite este instalată de-a lungul unui balcon.

  • Animale și personaje luminoase de Crăciun

Ren, om de zăpadă, Moș Crăciun sau chiar pinguin, aceste animale luminoase de Crăciun aterizează pe pământ și urmează să fie conectate la rețea. Este decorul ideal pentru a realiza montaje care îți vor uimi copiii. Sistemul lor LED  îți economisește bani la factura de energie electrică, iar instalarea lor ușoară este perfectă pentru decorarea rapidă și eficientă.

  • Personaje gonflabile și decorațiuni pentru Crăciun Fericit

Pentru o grădină cu un decor original, opteaza pentru personaje gonflabile. Unele modele de personaje sunt chiar iluminate, astfel încât să poată fi văzute noaptea, adevărate siluete luminoase care strălucesc cu o mie de lumini.

  • Ghivece cu lumină LED

Rotunde, pătrate sau cu forme originale, ghivecele luminoase sunt o modalitate ușoară de a -ți decora terasa sau intrarea în perioada sărbătorilor de Crăciun și chiar pe tot parcursul anului.

  • Scara si Mos Craciun

Pentru o punere în scenă în temă, instalează un Moș Crăciun pe acoperiș , atârnat pe horn sau urcând pe fereastră sau pe balcon!

topul săptămânii