0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Sâmbăta accidentelor pe drumurile din Teleorman. Doi tineri au ajuns la spital

După ce trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, între localitățile Gălăteni și Perii Broșteni, un al doilea eveniment rutier s-a produs, la numai câteva ore distanță, pe raza localității Vârtoapele.

În acest caz, doi tineri, de 16 și 21 de ani, conștienți și cooperanți, neîncarcerați, cu traumatisme ușoare, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la Spitalul Județean Alexandria pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

La fața locului, pentru gestionarea situației, au intervenit pompierii cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor de către pompieri, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Trei victime într-un accident rutier produs între Gălăteni și Perii Broșteni

Trei persoane au ajuns la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs între localitățile Gălăteni și Perii Broșteni, transmite ISU Teleorman. Potrivit sursei citate, este vorba despre două femei, de 60 și 81 de ani, și un bărbat în vârstă de 54 de ani. Victimele, conștiente și cooperante, neîncarcerate, cu diferite traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean Alexandria.


La fața locului au intervenit pompierii cu o mașină de stingere, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Teleorman.
După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor de pompieri, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE