joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Scandal cu bate și săbii, la UDUPU. Șase bărbați au fost reținuți

Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Gălăteni au dispus măsura reținerii față de șase bărbați din comuna Tătărăștii de Sus, cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, la data de 04.07.2020, pe raza localității de domiciliu.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 04.07.2020, în jurul orei 19:30, între mai mulți bărbați din localitatea Udupu a izbucnit un scandal, în proximitatea unei societăți comerciale, cauzat de cumpărarea unei locuințe în zonă, în altercația produsă unul dintre aceștia fiind lovit cu un obiect contondent în zona capului, ordinea și liniștea publică fiind tulburate. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din declarațiile oamenilor din zonă, între cele două clanuri țigănești există un conflict mai vechi. Totul spun cetățenii, a pornit de la numărul de case pe fiecare vrea să și le atribuie în zonă. În ziua respectivă, cearta a degenerat, iar unul dintre țigani l-a lovit cu sabia-n cap pe rival.

La data de 13 iulie a.c., fiind în continuarea cercetărilor, față de persoanele implicate în scandal a fost luată măsura reținerii, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

topul săptămânii