4.8 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Scandal în trafic, presărat cu amenințări și tamponări cu mașina

O poveste de dragoste între doi tineri, cu care familiile acestora nu ar fi de acord, a fost punctul de plecare pentru un adevarat scandal în trafic, presărat cu amenințări și tamponări de mașini.

Incidentul s-a petrecut pe strada Cuza Vodă din Alexandria, tronsonul cuprisn între Frații Golești și N. Bălcescu, iar potrivit martorilor se pare că șoferul unei mașini conduse de cineva din familia fetei ar fi intrat intenționat în cea de-a doua mașină implicată în accident, mașină în care se aflau rudele băiatului.

La fața locului și-au făcut rapid apariția mai multe persoane din familiile celor doi, unui dintre tineri locuind chiar pe strada Cuza Vodă, iar acuzațiile și amenințările au curs din ambele părți.

Și oamenii legii s-au prezentat la locul incidentului, în acest caz fiind deschis și un dosar penal, în care se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, dar și pentru a se clarifica lucrurile în ceea ce privește amenințările lansate în timpul scandalului.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE