joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Scandal în trafic, presărat cu amenințări și tamponări cu mașina

O poveste de dragoste între doi tineri, cu care familiile acestora nu ar fi de acord, a fost punctul de plecare pentru un adevarat scandal în trafic, presărat cu amenințări și tamponări de mașini.

Incidentul s-a petrecut pe strada Cuza Vodă din Alexandria, tronsonul cuprisn între Frații Golești și N. Bălcescu, iar potrivit martorilor se pare că șoferul unei mașini conduse de cineva din familia fetei ar fi intrat intenționat în cea de-a doua mașină implicată în accident, mașină în care se aflau rudele băiatului.

La fața locului și-au făcut rapid apariția mai multe persoane din familiile celor doi, unui dintre tineri locuind chiar pe strada Cuza Vodă, iar acuzațiile și amenințările au curs din ambele părți.

Și oamenii legii s-au prezentat la locul incidentului, în acest caz fiind deschis și un dosar penal, în care se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, dar și pentru a se clarifica lucrurile în ceea ce privește amenințările lansate în timpul scandalului.

topul săptămânii