marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

La un pas de tragedie, la Lăceni – Două fetițe de nici 3 ani, surprinse de incendiul care le-a cuprins locuința

Agoniseala de-o viață a unei familii din Lăceni s-a transformat în scrum, în urma unui incendiu izbucnit la locuința acestora, cu puțin timp în urmă. Doi dintre cei trei copii ai familiei, care erau în casă când a izbucnit incendiul, au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Se pare că mama era plecată de acasă cu al treilea copil, iar două fetițe, de 1 an și jumătate și 3 ani, rămăseseră acasă. Cele două fetițe au fost scoase din flăcări de un apropiat al familiei, nașul acestora, spun martorii. La locul incendiului s-au deplasat două echipaje ale SAJ Teleorman, dintre care unul cu medic, care au preluat imediat fetițele pentru a le acorda îngrijiri medicale.

„La sosirea pompierilor militari, s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la o casă de locuit, iar doi copii, de gen feminin, de aproximativ 1 an și jumătate și 3 ani, intoxicați cu fum, erau evacuați din interiorul locuinței de către un cetățean.

Aceștia au fost preluați de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, au primit primul ajutor și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, în limitele găsite de către pompieri, cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autocisternă.

Au ars mai multe bunuri materiale de uz gospodăresc și imobilul pe o suprafață de circa 80 mp.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost jarul căzut dintr-o sobă”, a anunțat ISU Teleorman.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii