4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Focuri de armă într-un bar din centrul Alexandriei

Dosar penal pentruuz de armă fără drept” deschis de oamenii legii în urma unei altercații dintr-un bar din Alexandria.

Oamenii legii au deschis dosar penal și fac cercetări după ce au fost alertați, noaptea trecută, de un bărbat de 41 de ani, din Alexandria, care ar fi auzit un zgomot puternic într-una dintre încăperile societății comerciale în care se afla.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Alexandria, care deținea legal un pistol letal, tip revolver, iar în împrejurări necunoscute care vor fi stabilite în urma cercetărilor a fost declanșat un cartuș, transmite IPJ Teleorman.

Martorii spun că ar fi fost vorba despre o altercație în toată regula, care ar fi avut loc într-un bar din Alexandria, în jurul orei 02.00, și că bărbatul care deținea pistolul ar fi chiar patronul localului.

Potrivit reprezentanților IPJ Teleorman, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “uz de armă fără drept”, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE