joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Mașină făcută praf și doi bărbați răniți grav, într-un accident pe DJ 504

Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă, în afara părții carosabile, pe DJ504 Alexandria – Cernetu.

Potrivit martorilor, mașina s-a răsturnat de mai multe ori până s-a oprit la peste 100 de metri de șosea, iar bucăți din autoturismul făcut praf au fost împrăștiate pe câmp.

De altfel, și victimele au fost găsite tot pe câmp, una la peste 50 de metri de epava autoturismului. Se pare că “norocul” celor doi ar fi fost tocmai faptul că nu ar fi purtat centura de siguranță, fiind astfel aruncați efectiv din autoturismul care, după urmele de frânare, ar fi rulat cu viteză mult peste limita legală pe acel tronson de drum.

Cele două victime – doi bărbați cu vârste de 21 și 34 de ani, cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale deplasate rapid la fața locului și transportate la Spitalul Județean, pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță
Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

topul săptămânii