7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

VIDEO Mașină făcută praf și doi bărbați răniți grav, într-un accident pe DJ 504

Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă, în afara părții carosabile, pe DJ504 Alexandria – Cernetu.

Potrivit martorilor, mașina s-a răsturnat de mai multe ori până s-a oprit la peste 100 de metri de șosea, iar bucăți din autoturismul făcut praf au fost împrăștiate pe câmp.

De altfel, și victimele au fost găsite tot pe câmp, una la peste 50 de metri de epava autoturismului. Se pare că “norocul” celor doi ar fi fost tocmai faptul că nu ar fi purtat centura de siguranță, fiind astfel aruncați efectiv din autoturismul care, după urmele de frânare, ar fi rulat cu viteză mult peste limita legală pe acel tronson de drum.

Cele două victime – doi bărbați cu vârste de 21 și 34 de ani, cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale deplasate rapid la fața locului și transportate la Spitalul Județean, pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță
Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE