marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Scene de groaza intr-o familie din Scrioaștea. Și-a pus capăt zilelor, crezând că și-a omorât soția

Scene de groază, ieri, în comuna Scrioaștea. M.P., un bărbat de aproximativ 40 de ani din localitate, a fost găsit spânzurat de un pom. Conform declarației vecinilor, pe fondul geloziei și în urma unor discuții mai aprinse, acesta și-ar fi lovit soția cu o rangă în cap.

A crezut că a omorât-o. De frică că va înfunda pușcăria pentru tot restul vieții, a ales să-și pună capăt zilelor. Ulterior, femeia a fost transportată la Spital iar medicii au reușit să o stabilizeze. Oamenii din zonă spun că în urmă cu câțiva ani, tatăl bărbatul a decis să încheie orice socoteală cu viața prin aceeași metodă. A fost găsit spânzurat în podul casei.

Potrivit IPJ Teleorman, la data de 27.10.2020, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost găsită atârnând într-un copac, în stare de inconștiență, la marginea localității Scrioaștea. Polițiștii au identificat persoana decedată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Scrioaștea, în prezent efectuându-se cercetări pentru clarificarea situației de fapt și stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii