marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Cristi Barbu: Guvernul Orban demonstrează că fondurile nu se alocă pe coloratura politică a primarului, ci pe proiecte concrete și necesare pentru comunitate

Pe lângă banii guvernamentali pe care i-a alocat Guvernul, condus de premierul Ludovic Orban în domenii precum sănătate, infrastructură sau cultură, astăzi putem vorbi și de fonduri care vor fi direcționate către învățământ. Vreau ca noi, cei din județul Teleorman să arătăm că suntem oameni responsabili, că ne dorim ca și copiii și elevii noștri să fie la fel de bine pregătiți ca cei din alte zone ale țării.

S-a tot discutat despre școlile profesionale, despre meseriile pe cale de dispariție, iar eu, alături de colegii din executiv vreau să readucem în atenția publică acest domeniu de activitate.

De aceea, astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Reabilitare clădire laboratoare la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria”. Și, ce să vedeți, oameni buni? Beneficiarul acestei investiții în valoare de peste 3 milioane de lei este Primăria Alexandria.

Guvernul Orban demonstrează, dacă mai era cazul că fondurile nu se alocă pe coloratura politică a primarului, ci pe proiecte concrete și necesare pentru comunitate.

Secretar general adjunct al Guvernului,

Cristi Barbu

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii