16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Scene șocante la Alexandria! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc

Orașul Alexandria a fost miercuri seară scena unui eveniment dramatic petrecut în zona străzii București, mai precis în dreptul blocul 820!

Martorii oculari afirmă că acesta a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul 4 al blocului amintit.
Din motive lesne de înțeles nu vom da numele autorului actului sinucigaș, dar este relevant că destinul a hotărât ca acest om să rămână printre noi.

Din câte se pare, cetățeanul în speță suferea de o boală incurabilă, acesta fiind motivul care l-a determinat să recurgă la gestul disperat. Ei, bine, un copac situat în zonă a atenuat căderea victimei care la această oră se află în spitalul din localitate cu un picior rupt și alte leziuni ușoare.

Cu siguranță, va avea timp suficient de reflexie și probabil va profita de această șansă imensă pe care destinul i-a oferit-o

 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la 0767.999.984, sau pe contul nostru de Facebook

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE