joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident MORTAL pe DN 6,la Rosiorii de Vede

UPDATE: Bărbatul aflat în stop cardiorespirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au constatat decesul.

UPDATE: O depășire neregulamentară a băgat în mormânt un bărbat de 40 de ani. O altă persoană, cu vârsta de 28 de ani, este în stop cardiorespirator iar medicii au început manevrele de resuscitare.

Un tânăr de 23 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, iar o altă victimă a suferit răni ușoare, iar după acordarea primului ajutor, a refuzat să fie dusă la o unitate spitalicească.

Tragicul eveniment rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8.00, pe E70, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, aproape de intersecția care duce spre Turnu Măgurele.
Potrivit IPJ Teleorman, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme iar circulația este blocată în ambele sensuri.

În ajutorul victimelor au fost trimise mai multe echipe de intervenție. Pompierii roșioreni au acționat cu o descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD iar SAJ Teleorman cu două ambulanțe.

Știrea inițială

Accident mortal pe DN6, la Roșiori de Vede, două autoturisme implicate, din câte se pare produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

În urma impactului o persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Trafic blocat pe ambele sensuri.

 

 

 

 

 

topul săptămânii