5.5 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO Accident MORTAL pe E70, între Vităneşti şi Văceni.

UPDATE: Persoana încarcerata, ce a decedat ulterior, este un tanar de 20 de ani, fiul barbatului transportat la Spitalul din Alexandria

UPDATE: In urma accidentului, in care au fost implicate 3 autovehicule, au rezultat 4 victime, dintre care 3 decedate.

Cele 3 victime decedate au fost incarcerate, ele fiind scoase cu ajutorul accesoriilor de pe autospeciala de descarcerare.

Cea de a patra victima, cu multiple traumatisme, insa constienta si cooperanta, a fost preluata de un echipaj medical si transportata la UPU Alexandria.

Pompierii au continuat misiunea pentru sablarea carosabilului, iar politistii au preluat cazul pentru cercetari.

 

Două persoane au decedat pe loc iar un alt pasager, un copil de aproximativ 20 ani, se află blocat între fiarele contorsionate ale autoturismului, pompierii depunând toate eforturile pentru a-i salva viaţa.

Medicii de la SAJ Teleorman au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD pentru a fi preluat şi dus la o unitate spitalicească din Capitală, asta în cazul în care situaţia nu se complică. Alţi doi pasageri au fost preluaţi de către echipajele de intervenţie şi vor fi aduşi la Spitalul de Urgenţă din Alexandria.

Conform IPJ Teleorman, în tragicul eveniment rutier au fost implicate patru autoturisme. Din primele informaţii, unul dintre şoferi ar fi ieşit din coloană , intrând în coliziune frontală cu o autospecială. Circulaţia în zonă este restricţionată pe ambele sensuri.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE