marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Se întâmplă în Teleorman! Un echipaj de la Ambulanță a transportat victima unui accident rutier ca pe sacul de cartofi! Omul a murit la spital

Un bătrân din localitatea Dobrotești, județul Teleorman, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, după ce a fost lovit de un autoturism, în timp ce se afla pe bicicletă.

Victima, în stare gravă, a fost preluată de o ambulanță tip B de la SAJ Teleorman și a fost plimbată între spitale, fără a i se acorda ajutor medical de specialitate.

Totul s-a întâmplat ieri după amiază.

Echipajul SAJ, care  l-a preluat pe bătrân, l-a transportat, inițial, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unde nimeni nu a făcut nimic pentru el.

Apoi, acesta a fost transportat la Spitalul din Alexandria. Intrase deja în stop cardio-respirator, pe drum, însă personalul de la Ambulanță nu a mișcat un deget pentru a-l ajuta.

A fost adus neintubat, inconștient, iar nici un cadru medical nu a încercat vreo manevră de resuscitare, în tot acest timp.

La Unitatea de Primiri Urgente, medicul Cătălin Dumitrașcu și-a ieșit din fire când a văzut în ce hal a ajuns victima la spitalul din Alexandria: ” l-ați transportat ca pe un sac de cartofi”, a fost reproșul adus de medicul de la UPU echipajului de la SAJ.

Practic, la fel de bine l-ar fi putut transporta un civil sau un taxi, având în vedere că echipajul SAJ nu a făcut nimic pentru el, considerând, probabil, că oricum e rănit grav și nu are rost să se mai „deranjeze”.


Bătrânul a murit la scurt timp, la Unitatea de Primire Urgențe, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l stabiliza.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii