-1 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Se întâmplă în Teleorman! Un echipaj de la Ambulanță a transportat victima unui accident rutier ca pe sacul de cartofi! Omul a murit la spital

Un bătrân din localitatea Dobrotești, județul Teleorman, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, după ce a fost lovit de un autoturism, în timp ce se afla pe bicicletă.

Victima, în stare gravă, a fost preluată de o ambulanță tip B de la SAJ Teleorman și a fost plimbată între spitale, fără a i se acorda ajutor medical de specialitate.

Totul s-a întâmplat ieri după amiază.

Echipajul SAJ, care  l-a preluat pe bătrân, l-a transportat, inițial, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unde nimeni nu a făcut nimic pentru el.

Apoi, acesta a fost transportat la Spitalul din Alexandria. Intrase deja în stop cardio-respirator, pe drum, însă personalul de la Ambulanță nu a mișcat un deget pentru a-l ajuta.

A fost adus neintubat, inconștient, iar nici un cadru medical nu a încercat vreo manevră de resuscitare, în tot acest timp.

La Unitatea de Primiri Urgente, medicul Cătălin Dumitrașcu și-a ieșit din fire când a văzut în ce hal a ajuns victima la spitalul din Alexandria: ” l-ați transportat ca pe un sac de cartofi”, a fost reproșul adus de medicul de la UPU echipajului de la SAJ.

Practic, la fel de bine l-ar fi putut transporta un civil sau un taxi, având în vedere că echipajul SAJ nu a făcut nimic pentru el, considerând, probabil, că oricum e rănit grav și nu are rost să se mai „deranjeze”.


Bătrânul a murit la scurt timp, la Unitatea de Primire Urgențe, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l stabiliza.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE