vineri, mai 3, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Se schimbă lucrurile: polițiștii din Alexandria au pus la punct o beizadea

Se schimbă lucrurile: polițiștii din Alexandria au pus la punct o beizadea. Dacă până acum eram obișnuiți că beizadelele afaceriștilor locali să fie tolerați de „garda veche” din poliția Alexandria, iată că mai există polițiști tineri care nu mai țin cont de „relațiile” pe care le au unii, și cred că pot face tot ce îi taie capul.

Copilul afaceristului Roșu, cel care a acaparat Parc Vedea, devenit între timp el însuși om de afaceri, are acum dosar penal pentru mai multe infracțiuni. Corni.R, cel care deține Hotelul de la intrare în Parc Vedea, a fost mereu protejat de autorități, din prisma relațiilor pe care tatăl lui le avea, în special cu primarul Dragusin.

Atât de protejat, încât nimeni nu a văzut că a construit o ditamai piscina direct în fondul forestier, bun public al tuturor alexăndrinenilor.

Nimeni nu l-a întrebat cum poate pune gard și construi pe domeniul public, direct pe fondul protejat de pădure, așa cum nimeni nu l-a întrebat cum era singurul restaurant din tot județul unde se tineau chefuri când oamenii de rând erau ținuți cu armata în casă, că „e pandemie”.

în timp ce afaceriștii locali dădeau faliment, iar oamenii simpli erau vânați de poliție pentru că nu poartă măști pe stradă și nu au declarație, la Corni.R la restaurant erau chefuri cu interlopi, și nimeni nu mișca un deget. Acestea sunt doar câteva din ilegalitățile care au ieșit la iveală, cine știe câte s-au mai petrecut și nu au ajuns la urechile publicului sau al autorităților.

Recent, individul a vrut să dea o tură cu masina, dar nu s-a mai sinchisit să o înmatriculeze, pur și simplu a dat jos numerele de pe o altă masină, le-a montat pe alta, și a pornit să facă „linuite” prin oraș și spre Cernetu.

Aproape 140 de km la oră avea când a „dat în radar”.

Pentru ca echipajul era unul format din doi polițiști tineri, care nu au vrut să țină cont că e „băiatul lui Roșu”, aceștia i-au aplicat o amendă pentru viteză, și dosar penal pentru ambele infracțiuni, atât pentru punerea în circulație a uni vehicul neînmatriculat, cât și pentru conducerea unui vehicul cu numere FALSE, acum Roșu riscând pușcăria.

Așteptam însă cu interes să aflăm ce au făcut autoritățile pentru infracțiunea de construcție în fondul forestier, fără niciun fel de autorizație, că polițiștii locali sunt foarte vigilenți dacă cineva din Alexandria își schimba vreun gard și nu au dat taxa la Primărie, dar aveau orbul găinilor la construcțiile lui Corni.R din Parc Vedea.

CITESTE SI: La un pas să fie decapitat din cauza unui tractor nesemnalizat, care fura griblura de pe DN52

IPJ TELEORMAN: La data de 13 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au oprit în trafic, pe DJ 504, pentru depășirea regimului legal de viteză (+45 km/h), un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Alexandria.

Procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale poliției, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză figurează radiat din circulație, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare erau false, fiind atribuite unui alt autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr de înmatriculare fals.

topul săptămânii