vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

La un pas să fie decapitat din cauza unui tractor nesemnalizat, care fura griblura de pe DN52

La un pas să fie decapitat din cauza unui tractor nesemnalizat, care fura griblura de pe DN52. Șoferul, care nu avea permis, este verișorul unui afacerist local bine înfipt în ilegalități.

Aseară, la ieșirea din Alexandria, o tragedie a fost evitată doar dintr-o minune. Un tânăr care conducea o masină a fost surprins de apariția unui tractor care trăgea o remorcă plină cu griblură, în miez de noapte, doar o minune l-a făcut scăpat cu viață, masina făcându-se praf în mormanul de fiare nesemnalizate, prezența sa de spirit și norocul făcând să apuce să tragă câțiva cm de volan, însă dacă ar fi avut pasageri în mașină, cu siguranță aceștia ar fi fost decapitați.

CITESTE SI: Se schimbă lucrurile: polițiștii din Alexandria au pus la punct o beizadea

S-a întâmplat pe DN52, în zona Izvorul Rece. Martorii acuză că s-a încercat mușamalizarea accidentului, și că tractoristul, care ar fi aprins luminile din spate după producerea accidentului, și-ar fi sunat verișorul, celebrul Corni Roșu, care a venit de îndată la locul accidentului și a încercat să îndepărteze presa, după ce în prealabil a încercat o „amiabilă” cu șoferul.

La fața locului au sosit mai mulți cetățeni europeni cu drepturi, prieteni cu același afacerist, este vorba de cel care deține restaurantul de la intrare în parc Vedea, cu piscină construită ilegal în fond forestier, susținut sau cel puțin ignorat de mai toate autoritățile, având în vedere că în perioada stării de urgență era singurul local deschis unde se țineau și chefuri, ocolit de oamenii legii, cdare dădeau amenzi oamenilor care nu purtau masca, singuri pe străzi pustii.

În ultima perioadă însă necazurile se țin lanț de afacerist, acesta având recent un dosar penal pentru că a condus o masină neînmatriculată, cu numere false, cu 140 km la ora pe străzile din Alexandria.

Așa că nu este de mirare ca nici verișorul său, tractoristul, nu avea nici permis, tractorul nu era înregistrat, iar remorca nici măcar nu era înmatriculată, iar cetățenii acuză că furaseră griblură de la șantierul de pe DN52 Alexandria-Turnu Măgurele, pe care îl transportau la adăpostul nopții către fermă pe care o dețin în zonă.

Problema este că oameni nevinovați mor din cauza acestor șmecheri locali, pe care pare să nu îi deranjeze nimeni, de au tupeul să îndepărteze inclusiv presa de la fața locului.

IPJ TELEORMAN: Dosar penal întocmit de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui vehicul neînregistrat, tractarea unei remorci neînregistrat, conducerea unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei și furt calificat.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 52, la ieșirea din municipiul Alexandria către Turnu Măgurele.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Giurgiu, conducea regulamentar un autoturism pe DN 52,  în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un vehicul agricol condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Alexandria, vehicul neînregistrat, care tracta o remorcă neînregistrată.

Procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale poliției, polițiștii au constatat că șoferul tractorului nu deține permis de conducere corespunzător categoriei.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicând faptul că niciunul dintre cei doi nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

De asemenea, conducătorul auto nu a putut dovedi proveniența încărcăturii remorcii, în urma verificărilor stabilindu-se că resturile asfaltice provin de la lucrările efectuate pe DN 52.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

topul săptămânii