marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Senator Dănuț Cristescu: PNL-USR și UDMR au pus educația pe butuci!

Nici n-a început bine Evaluarea Națională că ministrul Educației încearcă să scuze penibil guvernul Cîțu, pentru rezultatele proaste.

Pune pe seama pandemiei dificultățile copiilor, dar ignoră realitatea că guvernul din care face parte s-a încăpățânat, contrar practicii europene, să țină școlile închise, ceea ce a afectat grav procesul de învățământ.

Sunt peste 16.500 de copii (peste 10% din total) care NU s-au înscris și nu participă la Evaluarea Națională și peste 34.000 (peste 22% din total) care nu vor da bacalaureatul din cauza corijențelor.

Se confirmă, din păcate, avertismentele repetate ale PSD care anul trecut a insistat în nenumărate rânduri și a cerut guvernului să deschidă școlile în condiții de siguranță (cu testare masivă și rapidă, cu măsuri de protecție adecvate) pentru a permite copiilor să învețe.

Acum se văd consecințe grave ale deciziilor guvernamentale, în contradicție flagrantă cu restul Europei, a impus menținerea generalizată a cursurile online – un simulacrul de școală.Solicităm guvernului să organizeze cursuri remediale, care, pe cât posibil să acopere lacunele din educația copiilor!

Asta înseamnă ca guvernul să pună la dispoziție și spațiile necesare, dar și resursele financiare pentru plata profesorilor care vor fi implicați în acest efort de recuperare al materiei.

Sute de mii de copii din familiile care nu-și permit plata meditațiilor particulare au nevoie imperioasă de acest sprijin și guvernul României este obligat să-l asigure! Toți copii au dreptul la educație și, pe cât posibil, statul trebuie să le asigure șanse egale.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii