marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Circ cu politia locala: un patron din Alexandria a sechestrat o masina cu doi muncitori pentru ca au indraznit sa parcheze pe „locul lui”.

Cunoscutul patron al companiei de transport care „detine” statii ilegale de autobuz in buricul Alexandriei, protejat de autoritati, de la cei mai mari la cei mai mici, si-a tras si loc de parcare, blocabil cu lanturi, in buricul orasului.

Desi locul, aflat pe trotuar in Alexandria, fosta cale de acces in bulevardul pietonal nu este semnalizat in nicio maniera ca fiind loc amenajat de parcare, acesta este blocat cu lanturi si niste bare solide de metal, iar acolo parcheaza numai patronul companiei de transport care este protejata de politistii locali care aplica amenzi doar masinilor mici, nu si autobuzelor care fac statie ilegala.

CITESTE SI: VIDEO. Politia Locala face loc autobuzelor in statia ilegala din Alexandria

Astazi, doi muncitori ai unei companii de montat termopane au parcat autoturismul firmei pentru a descarca cateva geamuri. Atat le-a trebuit: acestia au fost blocati si nu au mai fost lasati sa plece de catre individ, drept pedeapsa.

Dupa mai bine de o ora, timp in care muncitorii au fost practic sechestrati in acel loc, nemaiputand sa onoreze alte comenzi,in timp ce seful acestora ii suna disperat, politia loacala a fost alertata cu privire la eveniment si cand a intervenit a izbucnit circul.

Patronul,care detine si un bar in zona, un individ foarte recalcitrant, a venit pus pe scandal: ba ca este „locul lui”, ba ca e bordura rupta de muncitorii respectivi (nr-bordura din acel loc este degradata de ani de zile), ba ca reporterul care documenta cazul ar trebui sa „filmeze ce trebuie”, si ca nu ar avea dreptul sa filmeze pentru ca e prieten cu „taximetristii si tiganii care cere taxa de protectie”.

Scandalul a fost acompaniat de sotia barbatului, care urla de la etaj adresand tot felul de invective atat muncitorilor blocati, cat si reporterului care filma speta, jigniri pe care nu le putem reproduce, dar care au facut oamenii din zona pietonala sa se stranga ca la urs.

Pentru ca a vazut ca amenintarile si jignirile nu tin , si ca are sanse mari sa se procopseasca cu o amenda, patronul s-a urcat in masina si a fugit de politisti, desi acestia strigau dupa el, desi initial refuzase sa deblocheze masina sechestrata chiar si dupa sosirea politistilor.

Nu stim cu ce sanctiune s-a ales respectivul, dar un lucru este clar, pentru noi: acesta beneficiaza de protectie cat timp ii sunt tolerate astfel de comportamente de vataf peste Alexandria, si nu este deranjat nici de politia locala, nici de primarie, nici de parcagii, nici de politie, nici de ISCTR, iar autobuzele sale sunt in continuare cu statii ilegale in buricul orasului, in timp ce altii platesc taxe sa aiba statii in zone periferice, si isi permit sa blocheze cu lanturi un loc de parcare adjudecat in buza pietonalului.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii