7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Zona de gunoaie, ilegala, chiar in buza Policlinicii din Alexandria: mirosul este pestilential si nici nu poti sa te apropii.

Zona de gunoaie, ilegala, chiar in buza Policlinicii din Alexandria: mirosul este pestilential si nici nu poti sa te apropii. Chiar la iesirea din locul care ar trebui sa fie alinare pentru oamenii bolnavi din tot judetul, troneaza saci de gunoaie.

Localnicii din zona ne spun ca nu stiu cine si cand ii arunca, ca ei nu au vazut pe nimeni. Paznicul policlinicii tace malc.

Insa mirosurile insuportabile se simt de la zeci de metri.

Tot localnicii ne spun ca nu au vazut picior de politist local care sa vina sa se intereseze de situatie,insa in fiecare zi se adauga gunoaie in plus in acel loc, unde, tot ei ne spun, ca s-ar fi depozitat nisip pe perioada sezonului rece.

Pana una alta, la doi pasi de km zero al Alexandriei, si fix in buza Policlinicii, mirosurile si piesajul sunt undele demne de o groapa de gunoi din favela braziliana.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE