24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Zona de gunoaie, ilegala, chiar in buza Policlinicii din Alexandria: mirosul este pestilential si nici nu poti sa te apropii.

Zona de gunoaie, ilegala, chiar in buza Policlinicii din Alexandria: mirosul este pestilential si nici nu poti sa te apropii. Chiar la iesirea din locul care ar trebui sa fie alinare pentru oamenii bolnavi din tot judetul, troneaza saci de gunoaie.

Localnicii din zona ne spun ca nu stiu cine si cand ii arunca, ca ei nu au vazut pe nimeni. Paznicul policlinicii tace malc.

Insa mirosurile insuportabile se simt de la zeci de metri.

Tot localnicii ne spun ca nu au vazut picior de politist local care sa vina sa se intereseze de situatie,insa in fiecare zi se adauga gunoaie in plus in acel loc, unde, tot ei ne spun, ca s-ar fi depozitat nisip pe perioada sezonului rece.

Pana una alta, la doi pasi de km zero al Alexandriei, si fix in buza Policlinicii, mirosurile si piesajul sunt undele demne de o groapa de gunoi din favela braziliana.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE