34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Senator PSD, Dănuț Cristescu: NU Închideți școlile!

În cele mai multe dintre țările Uniunii Europene se procedează așa cum a cerut PSD încă din 2020. Se testează și sunt trimiși acasă doar elevii bolnavi, în timp ce elevii sănătoși continuă să vină la cursuri.

Cele mai multe țări europene nu prevăd niciun fel de prag pentru închiderea școlilor la nivel local sau regional, în condiții pandemice. Se merge pe principiul închiderii punctuale, dacă este cazul, atunci când apar focare într-o școală sau alta.

Guvernul Cîțu nu a făcut nimic în ultimele luni, a refuzat să ofere cadrelor didactice și elevilor alternativa testării gratuite.

PSD a inițiat o propunere legislativă prin care să se asigure testarea periodică gratuită a elevilor, astfel încât unitățile școlare să poată continua desfășurarea cursurilor cu prezență fizică.

Se va asigura câte două teste antigen pe săptămână , pentru fiecare elev din România.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE