-0.2 C
Alexandria
joi, februarie 9, 2023

Senator PSD,Dănuț Cristescu:România abandonată de șantajiștii și speculanții PNL-USR!

Senator PSD, Dănuț Cristescu:România abandonată de șantajiștii și speculanții PNL-USR !

Noaptea ca hoții vor să cumpere voturi!

Țară e abandonată, neguvernată, nimănui nu-i pasă de problemele reale ale oamenilor.


În schimb ”partenerii” de guvernare se șantajează dur și ordinar, recurg la gesturi extreme, fac praf și pulbere bruma de stabilitate politică fără să țină cont că incertitudinea înseamnă noi costuri, mari și grave, pentru populație.


România trăiește pe datorie și balamucul din coaliție crește exponențial riscurile de finanțare și dobânzile externe, care deja sunt insuportabil de mari.


Scandalul uriaș dintre partidele puterii nu e despre facturile uriașe și sarabanda scumpirilor insuportabile, nu e despre valul 4 al pandemiei, nu e despre incertitudinile grave ale începerii școlii, nu e despre nevoia urgentă de bani reclamată de administrațiile locale și domeniile care așteaptă o rectificarea bugetară nepermis de mult întârziată!

NU! Întreg balamucul e generat de ei, doar pentru interesul lor!

În fapt, tot ce se întâmpă acum este încă un episod al conflictului politic dintre Cîțu și Orban, care se duce pe bani publici și, contrar asigurărilor, iată că afectează grav guvernarea!

Activitatea Guvernului României este acum paralizată!

Iar președintele țării, în loc să ia atitudine și să rezolve acest balamuc de care este deplin responsabil, pentru că el i-a impus pe toți la guvernare, în pofida voinței populare, face figurație publică degeaba, prin constatări stupide și îndemnuri moralizatoare de tot râsul…

Paul N

Reporter IMPACTnews24

Stiri, reportaje, anchete, dezvaluiri si informații din Teleorman

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE