19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

SGA Teleorman a pus lupul paznic la oi

Un angajat al Apelor Române, care ar trebui, cel puțin teoretic, să se asigure că pe bălțile din zona insulei Belina nu se pescuiește, este fix cel care încalcă regula și aruncă plasele de pescuit.

Cu ceva timp în urmă, pe adresa redacției am primit mai multe fotografii cu unul dintre angajații SGA Teleorman care pescuia în timp ce ar trebui să se asigure că nu se întâmplă fix acest lucru.Că bărbatul din poze este angajat al SGA Teleorman ne-a confirmat chiar directorul instituției, ing. Dănuț Teodorescu, care spune însă că nu știe dacă omul are voie sau nu să pescuiască.

Potrivit unor surse, în zonă pescuitul este strict interzis, pentru că bălțile sunt în litigiu, după ce Insula Belina și Brațul Pavel au revenit în proprietatea Apelor Române, iar operatorii privați care investiseră pentru amenajarea bălților în zonă au acționat în instanță instituția statului.

Prin urmare, cât timp durează litigiul dintre instituția statului și privații care au investit în zonă, pescuitul rămâne interzis.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE