joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Senatorul Dănuț Cristescu susține proiectul de lege care trimite la închisoare șoferii băuți sau drogați care provoacă accidente cu victime

Senatorul PSD de Teleorman Dănuț Cristescu anunță că susține proiectul de lege prin care conducătorii auto care se urca fără permis, băuți sau drogați la volan și provoacă accidente rutiere cu victime să meargă la închisoare.

Concret, prin propunerea legislativă se elimină varianta ca acești șoferi să fie condamnați cu suspendare.

“Teleormanul este unul din județele cu un număr mare de accidente rutiere soldate cu decese! În acest context am semnat și susținut la Senat, o propunere legislativă potrivit căreia in cazul accidentelor generatoare de pierderea vieții victimei, cauzate de conducători auto fără permis, băuți sau drogați, executarea pedepsei aplicate să nu mai poată fi suspendată.

CITESTE SI: Închisoare cu executare pentru şoferii care conduc beţi, drogați sau fără permis și provoacă accidente rutiere cu victime

Este un prin pas pentru a reduce numărul persoanelor care se urcă la volan fără permis, băute sau sub influența stupefiantelor și, implicit, numărul de accidente provocate de acestea.

Propunerea a fost făcută de colegul meu senator Robert Cazanciuc”, precizează senatorul PSD Dănuț Cristescu.

topul săptămânii