marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Eugen Pîrvulescu:”UDMR să iasă de la guvernare! Ardealul a fost și va fi românesc!

Senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, lider al PNL Teleorman, este de părere că UDMR trebuie să iasă de la guvernare după declarațiile controversate ale deputatului Csoma Botond.

„UDMR să iasă de la guvernare!Ardealul a fost și va fi românesc! După ce UDMR prin vocea deputatului Csoma Botond a sfidat românii în Parlamentul României de ziua națională spunând că „Ardealul nu era numai românesc, ci și unguresc, săsesc și evreiesc, parlamentarii UDMR au făcut front comun și au ignorat complet România pe 1 Decembrie.

Nici unul dintre parlamentarii maghiari care beneficiază de toate drepturile pe care România le oferă cu atâta generozitate și cu bunăvoință și îi tolerează de peste 30 de ani în cele mai înalte funcții ale statului – să nu uităm că în guvernul României avem un viceprim-ministru și 3 miniștri de la UDMR!!! – NICI UNUL nu a binevoit să transmită un simplu mesaj de La Mulți Ani de ziua națională, sfidând astfel România și poporul român!

Prin urmare, răspunsul meu pentru UDMR este:
România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil!
Dacă nu puteți accepta și respecta acest lucru, ieșiți de la guvernare!” a transmis senatorul Eugen Pîrvulescu.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii