marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

USR Teleorman: “Orice primar de comună știe că banii de la Guvern pot ajuta balanța “dezechilibrată” a bugetelor precare pe care le administrează (…) Marius Stanciu este și va fi primar al USR”

Proaspăt trimis în judecată pentru folosirea influenței ca președinte de partid, senatorul Pîrvulescu, aflat (încă) în libertate, continuă să alerge primarii cu televiziunile de casă, pentru a le obține declarații de dragoste eternă pentru liberali.

Orice primar de comună știe că banii de la Guvern pot ajuta balanța “dezechilibrată” a bugetelor precare pe care le administrează.

Biroul Județean al USR Teleorman ține să îl informeze pe domnul senator că Marius Stanciu este și va fi primar al USR, lucru confirmat chiar de acesta. Totodată, îi recomandăm domnului senator să continue cu “vorbele bune” pentru finanțare în direcția comunei Drăgănești de Vede, pentru că acolo banii chiar sunt folosiți în interesul cetățenilor.

Primarul Marius Stanciu, alături de viceprimarul USR, Lucian Pereanu, și cei 4 consilieri locali au fost învestiți în funcție cu un număr mare de voturi, îndeplinindu-și cu brio misiunea până acum. Aceștia vor continua să facă administrație locală de calitate, ca parte a USR.

În concluzie, domnule senator, continuați să investiți în Drăgănești de Vede pentru că USR are acolo un bun administrator!

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii