2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Gabriel Nădrag, nou șef al Poliției Locale Videle, urmărit penal într-un dosar de delapidare

Gabriel Nădrag, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Teleorman și, de curând, șef al Poliției locale Videle, este suspect într-un dosar de delapidare cu consecințe grave, deschis în perioada în care acesta făcea parte din conducerea Koyo – unul dintre principalii producători mondiali de rulmenți și sisteme de direcție auto.

Gabriel Nădrag, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Teleorman

Recent, în cazul său a fost începută urmărirea penală in personam și a dobândit calitatea de suspect, deși până de curând era martor în dosar alături de alte persoane de la KOYO. Potrivit unor surse, toți cei implicați în dosarul complex și care au plecat „forțat” de la Koyo după ce s-au aflat manevrele au fost angajați la instituții publice sau au ieșit la pensie.

Nădrag a fost mai inspirat și după ce a fost câteva luni subprefect și șef de Cabinet la Prefectura Teleorman s-a aciuat la Poliția locală din Videle, acolo unde ocupă o funcție tot prin controverse. Concursul la care a participat este unul extrem de discutat având în vedere că din comisie a făcut parte și un reprezentant al Prefecturii, adică un subordonat de-al său în momentul concursului.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE