marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Gabriel Nădrag, nou șef al Poliției Locale Videle, urmărit penal într-un dosar de delapidare

Gabriel Nădrag, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Teleorman și, de curând, șef al Poliției locale Videle, este suspect într-un dosar de delapidare cu consecințe grave, deschis în perioada în care acesta făcea parte din conducerea Koyo – unul dintre principalii producători mondiali de rulmenți și sisteme de direcție auto.

Gabriel Nădrag, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Teleorman

Recent, în cazul său a fost începută urmărirea penală in personam și a dobândit calitatea de suspect, deși până de curând era martor în dosar alături de alte persoane de la KOYO. Potrivit unor surse, toți cei implicați în dosarul complex și care au plecat „forțat” de la Koyo după ce s-au aflat manevrele au fost angajați la instituții publice sau au ieșit la pensie.

Nădrag a fost mai inspirat și după ce a fost câteva luni subprefect și șef de Cabinet la Prefectura Teleorman s-a aciuat la Poliția locală din Videle, acolo unde ocupă o funcție tot prin controverse. Concursul la care a participat este unul extrem de discutat având în vedere că din comisie a făcut parte și un reprezentant al Prefecturii, adică un subordonat de-al său în momentul concursului.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii