2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

VIDEO Accident mortal pe E70, la ieșire din Alexandria spre București

Un accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite, s-a produs, miercuri după-amiază, pe Drumul European 70, la ieșire din Alexandria către București, pe segmentul de drum lărgit cu ceva timp în urmă.

Din primele date, se pare că șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În mașină erau, din primele informații, patru persoane, care veneau dinspre București către Alexandria.

Două dintre victime au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, în timp ce pentru a treia, un tânăr de aproximativ 24 de ani, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

La fața locului au intervenit pompierii cu o mașină mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul rutier.

LIVE

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE