marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Senatorul Dănuț Cristescu:Guvernarea PNL-USR-UDMR asistă nepăsătoare cum valuri după valuri de scumpiri devastează puterea de cumpărare și sărăcesc populația României!

Guvernarea PNL-USR-UDMR asistă nepăsătoare cum valuri după valuri de scumpiri devastează puterea de cumpărare și sărăcesc populația României

Scumpirilor deja produse, de la începutul anului și până acum, li se adaugă noi scumpiri la energie electrică și gaze naturale.De la 1 iulie gazele pentru consumatorii casnici se scumpesc cu +25%, curentul electric cu încă 7,5%. Deja prețul energiei electrice a spart orice prag, 2021 aducând o scumpire cu 50%, comparativ cu 2020.

Creșterea masivă a prețului energiei dar și a combustibililor (+10%) a determinat majorări în lanț, cu efecte puternice în privința alimentelor de bază și bunurilor de larg consum.

Încă o dată se face proba habarnismului miniștrilor actuali. Fostul ministru PNL al Economiei, Virgil Popescu, acum ministru al Energiei, declara la momentul deciziei că liberalizarea pieței energiei, nu va aduce scumpiri.

Înghețarea veniturilor decisă de guvernul Cîțu este o nenorocire; se dovedește nefastă pentru nivelul de trai a milioane de oameni – salariați ori pensionari.

Aceasta este România reală, a oamenilor sufocați de prețuri mereu mai mari care le topește sistematic puterea de cumpărare.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii