2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Senatorul Eugen Pîrvulescu: Ministrul Marcel Boloş a acceptat invitaţia de a vizita judeţul, în prima jumătate a lunii februarie

Luni seară, preşedintele PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu, a avut o întâlnire cu ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, domnul Marcel Ioan Boloş. Într-o postare pe o pagină de socializare, demnitarul teleormănean a precizată că “pentru mine a fost o surpriză plăcută să constat că omul care conduce un minister atât de important munceşte mai mult decât ceea ce noi numim „zi lumină”.

Am discutat despre necesitatea investiţiilor în judeţul Teleorman şi despre proiectele eligibile ce pot fi realizate din fonduri europene. Este ceea ce mi-am propus pentru anul 2023, voi sprijini primarii liberali cu absolut tot ce îmi stă în putere, pentru accesarea tuturor finanţărilor puse la dispoziţie de Uniunea Europeană.

Domnul ministru Marcel Boloş a fost deschis dialogului şi a acceptat fără rezerve invitaţia mea de a vizita judeţul Teleorman, în prima jumătate a lunii februarie, unde va discuta personal cu primarii noştri şi le va oferi sprijin în vederea accesării fondurilor europene disponibile.

Senatorul Pîrvulescu a mai spus că “un alt subiect discutat, foarte important pentru comunitate, a fost proiectul demarat de Apa Serv în Teleorman, proiect ce trenează de ani buni şi care ar rezolva, în multe localităţi din judeţ, problema apei şi a canalizării. Ministrul Marcel Boloş m-a asigurat că acest proiect va fi semnat şi ne va ajuta cu soluţii care să permită implementarea, în cel mai scurt timp”.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE