4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Senatorul Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman: Fără noi taxe pentru români! Fără impozitare progresivă!

În ultima perioadă, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora guvernul Nicolae Ciucă ar pregăti noi taxe şi trecerea la impozitare progresivă.

Până în acest moment, nu a existat în coaliţie o discuţie despre introducerea de noi taxe şi impozite sau despre modificarea Codului Fiscal. PNL a susţinut dintotdeauna cota unică de impozitare. Aceasta este formula corectă, care şi-a dovedit eficienţa, fără echivoc.

Fiecare persoană, indiferent de câştig, plăteşte acelaşi procent. Matematic, oricine câştigă mai mult plăteşte mai mult, este un calcul foarte simplu: 10% din 5000 lei, de exemplu, înseamnă mai mult decât 10% din 2500 lei.

Prin urmare, cei cu venituri mai mari plătesc un impozit mai mare.Eu, în calitate de senator liberal, am susţinut, susţin şi voi susţine întotdeauna cota unică de impozitare şi niciodată nu voi acorda votul meu unei variante care a mai fost aplicată în trecut şi s-a dovedit a fi complet ineficientă, atât pentru statul român, cât şi pentru cetăţeni.


Cota unică a adus o mai bună colectare la bugetul de stat decât impozitul progresiv. Premierul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat în repetate rânduri că în acest an nu vor fi introduse noi taxe şi nu vor fi majorate cele existente.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE