27.5 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Accident mortal între Văcărești și Ciolanesti, lângă Roșiori de Vede

O tânăra moartă pe loc și o altă tânăra luată „la ocazie” rănită. Șoferița de 33 de ani a ajuns cu BMW-ul  în afară părții carosabile, iar mașină a ajuns un morman de fiare.

Norocul autostopistei a fost că s-a așezat pe bancheta din spate, altfel ar fi murit și ea.

Șoferița avea permis de puțin timp. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

În data de 19 mai, a.c., în jurul orelor 12:40, pe DJ 612 A, între localitățile Văcărești și Satul Vechi, județul Teleorman, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Drăcșenei, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerei în vârstă de 32 de ani, din comuna Cosmești, județul Teleorman.

În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE