miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Crimă la Orbeasca? Poliția se spală pe mâini și da cazul ca „înec”. Victima s-a lăudat în sat cu filme porno cu o femeie căsătorită.

Luni, 16 mai, cadavrul unui bărbat este găsit într-o zonă retrasă dintre Orbeasca de Jos și Orbeasca de Sus, Teleorman. Era complet dezbrăcat, aruncat într-o rână dintr-o zona greu accesibilă, cu un tricou aruncat pe el.

Inițial, pe 112 s-a anunțat persoană înecată, și la față locului au ajuns pompierii cu o barcă. Însă lucrurile au stat complet diferit, bărbatul era într-o poziție complet nefirească, într-o zonă greu accesibilă, unde nici nu se pescuiește și nici nu se poate face baie, cu trupul pe uscat și jumătate de cap în apă. Era complet gol, cu un tricou aruncat peste el.

Poliția a venit, a făcut două poze, și a plecat.

I-au adunat o parte din bunuri și au vrut să le dea fratelui acestuia pe loc. Atât de bine au cercetat la față locului, încât trei zile mai târziu, reporterii ImpactNEWS24, care au transmis în direct peste o ora operațiunea de scoatere a cadavrului, au găsit noi probe, unele la vedere: crengi rupte ca și cum cadavrul a fost aruncat de sus și chiloții bărbatului, recunoscuți ulterior de familie.

Mai mult, în transmisiunea în direct, realizată la 3 minute după ce pompierii au ajuns, și până trupul neînsuflețit a fost preluat, a durat peste o oră, însă CFL-ul (cercetarea la făța locului pe care o fac polițiștii criminaliști), a durat doar câteva minute, și pare mai degrabă o joacă de copii: 3 poze și aia a fost, deși toate indiciile duc spre o crimă cu premeditare.

Ulterior, IPJ Teleorman remite un comunicat sec: „Pe malul stâng al râului Teleorman , de pe raza satului Orbeasca de Jos, a fost găsit cadavrul unui bărbat de 44 de ani înecat, din localitatea Orbeasca de Jos județul Teleorman .”

Cu toate acestea, pe raportul de medicină legală scrie clar că bărbatul nu a murit înecat, ci prin asfixie mecanică.

Martorii și rudele, precum și surse din anchetă, confirmă și că bărbatul era tumefiat în zona gâtului. Mai mult, ar fi avut și julituri la genunchi, pe care familia nu le recunoaște că fiind mai vechi, acuză aceștia, ar fi survenit după deces, când trupul ar fi fost aruncat în acea zona plină de vegetație.

Bărbatul avea de ceva vreme o relatie cu o femeie căsătorită din același sat. Aceștia obișnuiau să meargă la hotel în Alexandria, unde s-ar fi și filmat întreținând relații sexuale. Ulterior, bărbatul s-a lăudat cu acestea atât în sat, cât și în autobuzul cu care făcea naveta la muncă.

Cu o lună înainte să fie găsit mort, soțul femeii, se pare deținător de centură în arte marțiale, a aflat de relația dintre cei doi, și ar fi amenințat că va veni peste bărbat în casă.

Atunci, femeia i-ar fi dat mesaj bărbatului să șteargă toate pozele și mesajele din telefon, și spunând că încerca să-și oprească soțul din a face ceva nesăbuit.

Duminică, 15 mai, Gabi a venit acasă de la muncă. Este ultima oară când părinții l-au văzut în viață. Acesta era abătut și a refuzat să mănânce , motivând că a mâncat pe drum. Părinții acestuia aveau să afle că nu mâncase, și toată ziua la muncă fusese retras și abătut, ceea ce nu-i stătea în fire.

Dimineață acesta nu mai era acasă, dispăruse cu unul dintre telefoanele pe care le avea, cel personal, lăsând-ul pe cel de muncă acasă. Fiind sunat, nu a mai răspuns, fiindcă telefonul era închis.

A fost găsit seară, mort, într-o zonă cu vegetație multă, retrasă, unde nu avea ce să caute. Cu capul pe jumătate în apă, restul corpului pe uscat, într-o poziție nefirească, și cu o mâna rigidă și îndoită de parcă ar fi vrut să se apere de ceva. Complet diferit față de cum arată un înecat, în poziția fetală.

Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

topul săptămânii